Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Resident Evil 5 på Wii

Segas overivrige president avslører

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et intervju med Kotaku går det litt over styr for Segas president Simon Jeffrey i diskusjonen om Wiis fokus på målgruppe, og under oppramsingen av ventede voksenspill nevner han plutselig Resident Evil 5, fulgt av febrilsk roing og plutselig fokus på allerede annonserte Mad World.

Dermed kan vi anta at Capcom er godt fornøyd med Wiiversjonen av Resident Evil 4, og med den gode mottakelsen Dead Rising: Chop Till You Drop til Wii frisk i minne er kanskje ikke dette store overraskelsen. Nintendo er kanskje en smule paranoide om dagen, når de den ene dagen proklamerer økt familiefokus og den neste dagen har Dead Rising og Resident Evil 5 på plakaten? Moro kan det bli uansett.

Som en artig fotnote kan det nevnes at Resident Evil 5s Wii-slipp har blitt delvis lekket/antydet før, den gang av Nintendos folk. Ingen av slippene har vært signert Capcom, så de er nok en smule frustrert over munndiaréen blant pressetalsmenn for tiden.

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....Loading next content