Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Gold Edition offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått rykter og lekkasjer om Resident Evil 7: Biohazard sin Golden Edition bestemte endelig Capcom seg for å offentliggjøre den "komplette utgaven".

Samlepakken vil slippes den 12. desember, og vil inkludere selve spillet, de to "Banned Footage"-utvidelsene og den kommende "End of Zoe"-utvidelsen. I sistnevnte får vi selvsagt vite mer om Jack og Marguerite sin datter. Dere som eier season pass-et vil selvsagt få denne med på kjøpet uansett, men dere som bare eier spillet må betale for den.

Du som har fulgt spillet en stund legger kanskje merke til at "Not a Hero"-utvidelsen med Chris Redfield ikke er nevnt. Dette skyldes heldigvis ikke dårlige nyheter, i alle fall ikke om du har internettilgang. Den utvidelsen vil nemlig slippes gratis samme dag, så du får den på en måte med uansett. Det er også verd å nevne at PlayStation VR-eiere får den ekstra goden med at både Not a Hero og End of Zoe vil kunne spilles i VR, så der har dere nok noe å glede dere til.

Her har dere en trailer som gir en smakebit på hva som venter i Golden Edition, deriblant End of Zoe.

Er dette du vil skaffe deg, eller råde andre til å kjøpe?

HQ
Resident Evil 7: Biohazard
Resident Evil 7: BiohazardResident Evil 7: BiohazardResident Evil 7: BiohazardResident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...Loading next content