Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7 har solgt over 5 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ble raskt klart at Resident Evil 7: Biohazard ikke solgte så godt som Capcom ønsket, til tross for svært positive anmeldelser og tilbakemeldinger. Derfor er det ekstra hyggelig å se at spillet nå har passert en ny milepæl.

Capcom kan nemlig kunngjøre at det har blitt solgt over 5,1 millioner eksemplarer av Resident Evil 7: Biohazard på verdensbasis. Dette kan kanskje høres smått imponerende ut, men med tanke på at spillet finnes på tre platformer er det relativt lavt, noe som også vises når man sammenligner tallene med andre spill i serien. Det nyeste tilskuddet i skrekkserien er bare det fjerde bestselgende spillet i Resident Evil-serien etter at det nå har passert originalen og Resident Evil 2. Til sammenligning har Resident Evil 5 solgt 10,6 millioner, Resident Evil 6 solgt 8,4 millioner og Resident Evil 4 solgt 7 millioner.

Resident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...Loading next content