Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7 ser nå bedre ut på Xbox One X

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått flere måneder siden Capcom sa at Resident Evil 7: Biohazard ville få en "Xbox One X Enhanced"-oppdatering om "kort tid", men vi måtte vente helt til i dag for at den faktisk skulle være klar.

Nå kan Xbox One X-eiere laste ned en oppdatering som hever bildeoppløsningen, forbedrer hudtonene, og gjør bildeoppdateringen litt jevnere. Noe mer enn det ønsker ikke selskapet å si, men har gitt oss en video hvor de sammenligner Xbox One S-utgaven og Xbox One X-utgaven av spillet. Det ser ikke akkurat ut som en like stor oppgradering som Assassin's Creed: Origins, men jeg klager ikke på at et allerede pent spill ser enda penere ut.

HQ
Resident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...Loading next content