Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn avslører tidsplanen for Split 1 i 2024 Apex Legends Global Series.

Kampdag 1 er denne helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apex Legends Global Series er tilbake denne helgen, når Split 1 begynner, og 120 lag fra hele verden konkurrerer i en rekke regionale kamper. I den forbindelse har Respawn nå offentliggjort programmet for årets første Split, og til og med avslørt gruppene for hver av de respektive regionene.

Her kan du se gruppene for Nord-Amerika, APAC Nord og APAC Sør, mens du kan se EMEA-gruppene i bildet nedenfor.

Apex Legends

Når det gjelder tidsplanen for arrangementet, har vi fått vite at kampdag 1 skal avholdes denne helgen, og at gruppe A og B skal konkurrere fra kl. 20.00 GMT/21.00 CET den 21. januar. Deretter er konkurransen tilbake neste helg, og gruppene A og C og B og C møter hverandre. Ta en titt på hele Split timeplanen nedenfor.

Apex Legends

I den ordinære sesongen av Split 1 vil lagene konkurrere om 500 000 dollar, mens Split 1 Playoffs tilbyr 1 million dollar. Dette arrangementet arrangeres senere på våren.

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content