Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn Entertainment løfter sløret for Apex Legends' fremtid som e-sport

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apex Legends er et av verdens mest populære spill, og har samlet mange, mange millioner faste spillere på bare få måneder. Det har dog vært litt sløvt med å etablere en solid e-sportplattform rundt spillet, og utvikleren har lenge slått fast at nettopp det var underveis.

Og nå er de klare for å løfte litt på sløret. Via en pressemelding sendt til Gamereactor har Respawn og EA løftet sløret for Apex Legends Global Series. En liga som utføres av turneringsbegivenheter og online-kamper, hvor de beste spillerne konkurrerer om premiepuljen på hele 3 millioner dollar.

Ligaen kommer til å bestå av 12 separate begivenheter, som enten skapes av EA og Respawn, eller i et tett samarbeid med organisasjoner som PGL og GLL. Dessuten vil online-kampene bli avviklet i samarbeid med Battlefly, og registreringen til det første settet begynner allerede tidlig i januar.

"Competition is at the heart of Apex Legends. We expect that esports will play a big role in the future of Apex Legends and it all starts here, with the Apex Legends Global Series. We look forward to seeing who, out of our millions of players, will become true legends of the arena," sier Respawns Vince Zampella.

De første tre Major-turneringene er allerede på tegnebrettet, hvor hele 100 lag bestående av tre spillere på hvert skal konkurrere i hele verden.

Du kan lese mer om formatet her.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content