Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall

Respawn jobber med mer enn bare Titanfall

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en suveren debut med actionspillet Titanfall er gjengen hos Respawn Entertainment garantert igang med utviklingen av en oppfølger. Det betyr imidlertid ikke at de fokuserer ene og alene på digre roboter. Faktisk kunne Respawn-sjef Vince Zampella nylig bekrefte overfor GameInformer at studioet nå huset et utviklingsteam nummer to, som jobber med "noe annet enn Titanfall".

Hva dette mystiske prosjektet er ville han imidlertid ikke si, men han gikk langt i å antyde at det neste Titanfall-spillet ikke vil begrense seg til Microsofts plattformer. Eksempelvis vil de gjerne ha en oppfølger på Steam, for å sikre et større community av PC-spillere:

- We would have loved for it to be on Steam from day one, but at some point it just doesn't make sense anymore and you start looking to the future and I think we should not make that same decision again, kommenterer Zampella.

Før alle ble veldig giret kontret han imidlertid med å påpeke at Respawn ikke har noen store annonseringer på programmet for neste år, så planene deres strekker seg åpenbart forbi 2015.

Titanfall

Relaterte tekster

9
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Med Xbox One tilgjengelig er det endelig på tide å sette en karakter på årets beste skytespill så langt. Dette er anmeldelsen av Titanfall...

TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Titanfall er et skikkelig godt skytespill som er verdt både tid og penger - så lett kan det sies. Vi har satt karakter på Respawns debut...

0
Respawn søker folk til nytt actioneventyr

Respawn søker folk til nytt actioneventyr

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi visste allerede at utvikler Respawn jobber for fullt med oppfølgeren til Titanfall, et spill som bidro til å gi sjangeren en etterlengtet vitamininnsprøytning. Skal vi...Loading next content