Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn ønsker flere nye Apex Legends Global Series-partnere velkommen

Alle til Split 1-sluttspillet som finner sted denne helgen i LA.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det første store arrangementet for Apex Legends Global Series -kalenderen i løpet av sitt fjerde år finner sted denne helgen i Los Angeles, da Split 1 Playoffs vil bli avholdt og vil se 40 av de beste lagene fra hele verden delta og kjempe om en andel av premiepotten på 1 million dollar.

Med dette arrangementet som kommer opp, har Respawn nå ønsket flere nye partnere velkommen til turneringen. Ikke bare har Alienware blitt med som offisiell PC- og skjermpartner for ALGS, men Herman Miller Gaming har blitt valgt som offisiell stolpartner og Battle Beaver som offisiell kontrollerpartner.

Alienware og Battle Beaver vil være vertskap for gaver under turneringen, mens alle tre vil ha stands for å vise frem produktene sine på det fysiske arrangementet i LA.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content