Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn presenterer partnerteamene for år 4 av Apex Legends Global Series.

12 organisasjoner er valgt ut.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apex Legends E-sport har vokst og blomstret i årevis, så det er ingen overraskelse at Respawn satser på konkurransescenen. I forkant av det fjerde året av Apex Legends Global Series har Respawn nå offentliggjort 12 partnerorganisasjoner som også vil satse på den profesjonelle scenen og investere i fremtiden.

De 12 lagene er: Disguised, DarkZero, Alliance, XSET, TSM, FaZe Clan, Riddle, FURIA, Moist Esports, Optic Gaming, LG Chivas og Fnatic.

Vi har fått vite at disse 12 lagene vil få et økonomisk stipend for å bygge opp et konkurransedyktig program, og at det også vil være flere muligheter for media og innhold for disse lagene, inkludert medietrening, intervjuer med pressen, dedikerte fotoshoots, mulighet til å arrangere lisensierte turneringer og mer.

Når det gjelder hvorfor disse 12 lagene har blitt valgt ut, skriver Respawn: "De 12 lagene som til slutt ble valgt ut, ble valgt på grunnlag av en rekke faktorer, inkludert deres engasjement for ALGS-økosystemet, tidligere konkurranseprestasjoner og deres generelle vilje til å fortsette å samarbeide med oss på nye og interessante måter for å utvide ALGS."

Vi får se de samarbeidende lagene i aksjon når ALGS Pro League er tilbake 20. januar.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content