Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Return to Monkey Island

Return to Monkey Island klart for PS5 og Xbox Series neste uke

Mens det dropper PlayStation 4 og Xbox One...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Return to Monkey Island i disse dager bare finnes på PC og Nintendo Switch tok de fleste det nærmest for gitt at spillet også ville komme til PlayStation 4 og Xbox One etter hvert. Det viser seg å ikke bli tilfellet...i alle fall først.

Devolver Digital og Terrible Toybox har gitt oss en trailer som avslører at Return to Monkey Island lanseres på PS5 og Xbox Series den 8. november. De sier altså ikke et pip om de eldre konsollene til tross for å være tilgjengelig på den svakeste av dem. Vi får se om dette endrer seg etter hvert, men det blir altså tydeligvis bare vi som har fått fingrene i ny maskinvare som kan kose oss med det morsomme spillet neste uke.

HQ
Return to Monkey Island

Relaterte tekster

0
Return to Monkey IslandScore

Return to Monkey Island

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hei fadderi og fadderullandei! Guybrush er tilbake, og det nyeste Monkey Island-spillet er bedre enn saltmat, søtmat, penger og gull.Loading next content