Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnals lansering på PC har vært litt underveldende

Den har ikke nådd høydene til Sonys andre PC-porter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Returnal er allment ansett som et flott spill, og vant til og med 2022 Game of the Year på fjorårets BAFTA Awards. Det ser imidlertid ut til at denne kritiske suksessen ikke har oversatt til et vell av nye spillere når spillet ble lansert til PC.

Returnals lanseringshelg på PC, ifølge SteamDB, oppnådde under 7,000 samtidige spillere på Valves plattform, noe som gjør det til den verste lanseringen for en Sony PC-port utenom Sackboy: A Big Adventure.

Sammenlignet med tallene vist av andre Sony-eksklusiver som har blitt utgitt til PC, er det tydelig å se Returnals manglende prestasjon. For eksempel klarte God of War 74,000 samtidige spillere på det meste, og Horizon Zero Dawn nådde 56,000.

Har du sjekket ut Returnal på PC ennå? Les vår anmeldelse her.

Returnal

Relaterte tekster

0
Returnal på PCScore

Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Laursen

Returnal har kommet tilbake med hevn! Laursen har kjempet seg gjennom mørke ruiner og mangearmede monstre for å levere en rask gjennomgang av spillets PC-utgivelse.

1
ReturnalScore

Returnal

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.Loading next content