Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnal-studioet blir stadig større

110 personer jobber nå i Housemarque.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Housemarque, utvikleren bak det anerkjente PS5- og PC-spillet Returnal, har vokst i påvente av sitt neste prosjekt.

Som oppdaget av Zuby_Tech på Twitter har Housemarque vokst fra rundt 80 ansatte da det ble kjøpt opp av PlayStation til 110 personer. Planen er at antallet skal øke etter hvert som Housemarque jobber med det de har på gang.

Det blir interessant å se hva Housemarque, som tradisjonelt var en arkadeutvikler, jobber med videre, selv om vi absolutt ikke vil si nei til en Returnal-oppfølger hvis det ligger i kortene.

Returnal

Relaterte tekster

0
Returnal på PCScore

Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Laursen

Returnal har kommet tilbake med hevn! Laursen har kjempet seg gjennom mørke ruiner og mangearmede monstre for å levere en rask gjennomgang av spillets PC-utgivelse.

1
ReturnalScore

Returnal

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.Loading next content