Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Lord of the Rings: Gollum

Ringenes Herre vil ha 5 nye spill før våren 2024

Embracer Group peiser på etter å ha skaffet seg rettighetene til det elskede universet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som en av de mest populære IP-ene i verden er det ingen overraskelse at Embracer Group har store planer for Ringenes Herre. Etter å ha kjøpt rettighetene til IP i fjor viser en fersk finansrapport at vi kan se frem til 5 nye titler basert på verkene til J.R.R. Tolkien i løpet av det neste året.

Innen april 2024 planlegger Embracer Group å ha 5 nye spill utgitt som det for tiden jobbes med i eksterne studioer. Foreløpig vet vi om to av disse spillene. Ett av dem er The Lord of the Rings: Gollum, et stealth/eventyrspill som har gått gjennom flere utsettelser, mens det andre er samarbeidsfokuserte The Lord of the Rings: Return to Moria for PC.

De tre andre titlene er ennå ikke annonsert, men det virker usannsynlig at de vil være store konsollutgivelser og er i stedet sannsynligvis mobilspill.

Er du spent på å se disse 5 nye spillene satt i The Lord of the Rings-universet?

The Lord of the Rings: Gollum

Relaterte teksterLoading next content