Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot avduker hvor Worlds skal foregå de neste tre årene

League sitt største arrangement tar turen til Paris. 2019.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot kunngjorde nettopp hvor de neste tre League of Legends World Championships kommer til å finne sted, og nevnte spesifikt at neste års hovedfinale går av stabelen i Europa, for første gang på mange år.

Det er litt av en helomvending for et selskap som har blitt beskyld for å være altfor trege med å komme med denne typen kunngjøringer (vi fikk ikke vite hvor årets finale skulle finne sted før i sommer, blant annet). Riot vil forplikte seg til en mer langvarig fremtid for League ved å la spillere og la få mer tid til å planlegge fremover.

Neste års finale kommer til å gå av stabelen i Paris (på AccorHotels Arena), det er første gang Worlds kommer til Europa på fire år. I 2020 tar arrangementet turen til Kina, og så til Nord-Amerika i 2021.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content