Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Riot Games inngår samarbeid med Unilumin for EMEA Valorant esports

Belysningsselskapet skal bidra til å heve publikumsopplevelsen på Riot Games Arena i Berlin.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En annen partner er sikret for Valorant esports i EMEA-divisjonen. Riot Games har inngått et samarbeid med belysningsselskapet Unilumen som en del av en avtale som innebærer at Unilumen blir leverandør av LED-skjermløsninger til arrangementene Valorant Champions Tour EMEA, Game Changers EMEA og Ascension EMEA.

Avtalen innebærer også at Unilumen får i oppgave å utstyre Riot Games Arena i Berlin med en rekke nye LED-skjermer som skal gi fansen en enda bedre opplevelse.

"Etter å ha samarbeidet med Unilumin i forbindelse med ombyggingen av Riot Games Arena, er vi glade for å kunne ønske dem velkommen som leverandør til de ulike Valorant Esports EMEA-arrangementene våre i 2024", sier Daniel Ringland, leder for Valorant Esports EMEA. "Unilumin har hjulpet oss med å forbedre supporteropplevelsen både for de som ser på hjemmefra og de som er på plass, og vi gleder oss til å bruke skjermteknologien deres gjennom hele sesongen."

Avtalen vil tilsynelatende bare gjelde for sesongen 2024, slik det ser ut nå.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content