Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot Games kunngjør den nordamerikanske Challengers League

Det vil erstatte det nåværende Academy og Proving Grounds-formatet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har annonsert sin erstatning for North American League of Legends Academy og Proving Grounds turneringsformat. Kjent som North American Challengers League (NACL), vil denne turneringen se ti faste lag (tidligere akademilister) og seks foreløpige lag (amatørlag) som møtes i to sesongmessige splittelser i løpet av året, som alle vil kulminere i et dobbelt elimineringssluttspill.

Det sies at de provisoriske lagene vil kvalifisere seg gjennom et opprykks- og nedrykkssystem, og at etter hver deling vil de fire nederste foreløpige lagene møte de fire beste NACL-kvalifiseringslagene for de resterende plassene i NACL.

For å understreke sin mer offisielle natur, vil alle de som spiller i NACL få kontraktene sine registrert i Riots offisielle database, noe som skal gjøre det lettere for LCS-lag å ytterligere dømme og speide spillere for premier league.

Det er ingen omtale av startdatoen for NACL, men du kan finne ut mer om det her.

League of Legends

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content