Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Riot har beskrevet Valorant Game Changers-visjonen for 2023

Kvinnenes konkurransemiljø vil motta noen oppdateringer og endringer etter et vellykket år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som 2022-sesongen av Valorant Game Changers-turneringen er over, har Riot Games allerede begynt å skissere endringene og oppdateringene for scenen når den går inn i 2023-sesongen.

Som delt i et blogginnlegg, blir vi fortalt at det vil være innsats for å fortsette å drive samfunnsvekst, og dette kommer i form av et nytt ferdighetsnivådelt system. Til å begynne med vil det være Academy og Emergents-delen, med sistnevnte som mål å gi høyt rangerte spillere en sjanse til å kommunisere og vise frem sine evner gjennom et konkurransedyktig knutepunkt og en dedikert Discord. Førstnevnte vil se pedagogisk innhold bli produsert av personligheter som tar sikte på å gi et glimt inn i Valorant økosystemet.

Neste trinn opp vil være Contenders-turneringen, hvor lagene vil konkurrere i et åpent kvalifiseringsformat for et skudd for å tjene en plass i VCT Game Changers EMEA-turneringen, som vil se de 16 beste lagene fra hele regionen møte og se etter å tjene plasser i den fremste, slutten av året, Game Changers Championship.

Som Riot sier det, "Den nye banen er designet for å være den ideelle veien til proffspill for de i Game Changers-fellesskapet - et rom hvor spillerne kan finpusse ferdighetene sine, bli de beste og komme seg inn i det større VCT-økosystemet og, bokstavelig talt, endre spillet. "

Startdatoene for Game Changers 2023-sesongen er ennå ikke bekreftet.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.



Loading next content