Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Riot har beskrevet Valorant Game Changers-visjonen for 2023

Kvinnenes konkurransemiljø vil motta noen oppdateringer og endringer etter et vellykket år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som 2022-sesongen av Valorant Game Changers-turneringen er over, har Riot Games allerede begynt å skissere endringene og oppdateringene for scenen når den går inn i 2023-sesongen.

Som delt i et blogginnlegg, blir vi fortalt at det vil være innsats for å fortsette å drive samfunnsvekst, og dette kommer i form av et nytt ferdighetsnivådelt system. Til å begynne med vil det være Academy og Emergents-delen, med sistnevnte som mål å gi høyt rangerte spillere en sjanse til å kommunisere og vise frem sine evner gjennom et konkurransedyktig knutepunkt og en dedikert Discord. Førstnevnte vil se pedagogisk innhold bli produsert av personligheter som tar sikte på å gi et glimt inn i Valorant økosystemet.

Neste trinn opp vil være Contenders-turneringen, hvor lagene vil konkurrere i et åpent kvalifiseringsformat for et skudd for å tjene en plass i VCT Game Changers EMEA-turneringen, som vil se de 16 beste lagene fra hele regionen møte og se etter å tjene plasser i den fremste, slutten av året, Game Changers Championship.

Som Riot sier det, "Den nye banen er designet for å være den ideelle veien til proffspill for de i Game Changers-fellesskapet - et rom hvor spillerne kan finpusse ferdighetene sine, bli de beste og komme seg inn i det større VCT-økosystemet og, bokstavelig talt, endre spillet. "

Startdatoene for Game Changers 2023-sesongen er ennå ikke bekreftet.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content