Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot stopper publikum fra 2021 LCS Championship

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent var planen at Riot skulle avholde 2021 LCS Championship i Prudential Center i New Jersey om noen uker, og fansen virker veldig giret på å endelig få se de intense kampene live igjen. Dessverre har det økende antallet Covid-tilfeller i USA fått konsekvenser. However, that event has since been cancelled by Riot amid growing Covid-19 numbers across the United States, leading the event to be held behind closed doors at the LCS Arena in Los Angeles instead.

Riot skriver i en blog at 2021 LCS Championship de kansellerer planene om å ha publikum, og derfor i samme slengen flytter det hele til en stengt LCS Arena som følge av Covid-økningen. Selvsagt lover selskapet å refundere alle som har kjøpt billetter, og sier at planen åpenbart er å komme tilbake til Prudential Center med publikum neste år.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content