Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Riot tester en Valorant-turneringsplattform i spillet

Den heter Premier og kommer til en Alpha-stat neste uke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har annonsert en ny plattform i spillet for Valorant som vil gi de mest elitespillerne en metode for å konkurrere mot likesinnede individer utenfor den rangerte stigen. Denne plattformen, kjent som Premier, vil være et skritt under faktisk konkurransedyktig profesjonelt spill, og vil i stedet tillate enkeltpersoner å slå seg sammen med venner og andre spillere for å konkurrere i en rekke planlagte ukentlige kamper.

Plattformen er for tiden i Alpha-stadiet og vil bli testet av en utvalgt gruppe spillere som starter neste uke. Vi blir fortalt i et blogginnlegg at dette vil inkludere rundt 60% av de totale planlagte funksjonene og funksjonene, og at flere vil bli lagt til og til og med iterert etter hvert som testfasen fortsetter, og fremover kommer modusen faktisk til live-spillklienten i fremtiden.

Det vil være spillere i Brasil som får første sprekk på Alpha, som vil inkludere lagopprettingssystemer, et poengsystem og til og med en sesong med spill som vil avsluttes med regionens beste lag som konkurrerer om tittelen divisjonsmester.

Det er ingen tidslinje for øyeblikket når Riot har til hensikt å bringe Premier til resten av verden.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.



Loading next content