Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: WWII

Rise Nation er vinnerne av CWL Anaheim 2018!

De tok ut Red Reserve i en veldig intens hovedfinale.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I helga som var befant vi oss i Anaheim, California for å dekke Call of Duty World League-arrangementet i Convention Center, og nå har Rise Nation stukket av med seieren og trofeet, etter å ha danket ut det europeiske laget Red Reserve i hovedfinalen.

Red Reserve klorte seg ut av tapergruppa og knuste Luminosity Gaming for å komme seg til finalen, men de hadde ikke det som trengtes for å utmanøvrere Rise Nation.

Peirce 'Gunless' Hillman viste igjen hvor verdifull han er for Rise Nation, og vant MVP-prisen i tillegg til trofeet. For mer informasjon om turneringen sjekk ut intervjuene våre i videoene nedenfor. Trodde du Rise Nation kom til å vinne?

HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
Call of Duty: WWII
Photo: Call of Duty World League

Relaterte tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet av Ford James

Støvlene er godt planta på bakken i vårt gjensyn med andre verdenskrig. Har Sledgehammer greid å gjennopplive serien?Loading next content