Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

Robert Pattinsons Batman lagt til og deretter fjernet fra Batman: Arkham Knight

Litt av en berg- og dalbane av følelser skapt av Rocksteady.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Robert Pattinsons flaggermusdrakt fra The Batman fra 2022 dukket kortvarig opp i Batman: Arkham Knight i går, men har siden blitt fjernet fra spillet. Fansen strømmet til sosiale medier da det ble avslørt at drakten hadde blitt implementert i en gratis oppdatering.

Det ser imidlertid ut til at implementeringen av drakten var en feil. Ifølge Batman Arkham Videos-kontoen på Twitter/X er skinnet fjernet fra spillet. Det var tydeligvis ikke meningen at det skulle slippes så tidlig, men det fant likevel veien ut i naturen.

Nåværende spekulasjoner tyder på at det blir introdusert i spillet igjen, men på et senere tidspunkt. Akkurat nå virker det mest sannsynlig at skinnet kommer sammen med Switch-versjonen av Batman: Arkham Knight og de to andre Arkham-spillene 1. desember. Det ser imidlertid ut til at Robert Pattinson-skinnet bare vil være tilgjengelig på Batman: Arkham Knight.

Batman: Arkham Knight

Relaterte tekster

Batman: Arkham KnightScore

Batman: Arkham Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Superhelten som egenhendig revolusjonerte actionspillene gjør sin debut på de nye konsollene. Vi har nok en gang storkost oss i rollen som mørkets ridder...Loading next content