Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Robocop: Rogue City

RoboCop: Rogue City slippes i 2023 til PC og konsoller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange elsker den originale RoboCop-filmen og anser den som en av de beste actionfilmene gjennom tidene. Men RoboCop har virkelig måttet kjempe når det kommer til spill. Den langsomme hovedpersonen ser ikke ut til å være lett å tilpasse til godt gameplay, med RoboCop Versus the Terminator til Mega Drive som ett av få unntak - der Robocop beveget seg som en smidig cyberninja.

Nå har et nytt spill blitt annonsert og denne gangen finnes det dessuten en vag forbindelse til Terminator, hvilket forhåpentligvis igjen betyr noe positivt for RoboCop. RoboCop: Rogue City er under utvikling av Teyon, som lagde Terminator: Resistance fra 2019, og har altså erfaring med kyborg-action.

RoboCop: Rogue City baseres på de tre første filmene i serien, men dessverre er det veldig lite informasjon utover det foreløpig. Vi har fått en teasertrailer som virkelig fortjener å kalles en "teaser" og noen bilder som du kan se nedenfor. Det lanseres til PC og "konsoller" i 2023.

HQ
Robocop: Rogue CityRobocop: Rogue City
Robocop: Rogue CityRobocop: Rogue City

Relaterte teksterLoading next content