Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Rock Band-æraen er snart over

Harmonix kutter ut oppdateringene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra og med april i år sier utvikler Harmonix seg fornøyde med Rock Band-serien, for heller å vende blikket i en annen retning. Da slipper de nemlig den siste oppdateringen til nevnte serien, og dermed den siste nye låten til de imponerende biblioteket.

Og ingen kan si at gjengen hos Harmonix har ligget på latsiden på denne fronten. I løpet av 275 uker, altså ca. 5,3 år, har du nemlig lagt til over 4000 låter, en bedrift som sikrer serien tittelen som den best oppdaterte noensinne.

Hva utviklerne skal vie tiden til nå, gjenstår å se. La oss håpe på nok en suksess på linje med rock band-serien.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content