Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Rocket League får egen DreamHack Pro Circuit

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

DreamHack, organisasjonen som står for en rekke turneringer og arrangementer verden over, har avslørt at de har slått seg sammen med Psyonix for å lansere en DreamHack Pro Circuit for Rocket League, som får fire stopp i 2019, og hvert stopp får en premiepott på $100 000.

DreamHack har avholdt Rocket League-turneringer tidligere, men dette styrker støtten deres til spillet, og gjør det til "one of the primary esports DreamHack is hosting tournaments in," ifølge pressemeldingen.

"Having already hosted three international Rocket League tournaments through 2017 and
2018 we've seen first hand both the size and passion of the Rocket League audience,"
sa
Michael Van Driel, 'Chief Product Officer' hos DreamHack AB. "The launch of the DreamHack
Pro Circuit represents our commitment to Rocket League and we are looking forward to a big
year where we can continue to innovate and create four of the most compelling Rocket League
championships to date."

DreamHack Leipzig er første stopp på veien, og konkurransen her går av stabelen fra 15-17. februar. Fra 31. mai til 2. juni får vi DreamHack Dallas. De to siste stoppene blir kunngjort ved en senere anledning.

Minst 32 lag kan delta i disse konkurransene, og de kommer til å bli avgjort gjennom en blanding av online-kvalifiserinsgrunder, invitasjoner og åpne grupper.

Synes du DreamHack og Rocket League er en god blanding?

Rocket League
Photo: DreamHack and Psyonix

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content