Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Rocket League møter Transformers i ny mash-up

Bumblebee er lagt til som en ny bil, og Optimus Prime er tilgjengelig som Goal Explosion.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Psyonix har i dag innledet et nytt samarbeid med Hasbro for å markere premieren på Transformers: Rise of the Beasts. Dette innebærer at Bumblebee har blitt lagt til i Rocket League, og siden han er en Transformer kan han gjøre noe ingen andre biler kan:

"Denne første bilen i sitt slag Rocket League har en liten hemmelighet gjemt under det gul- og svartstripete panseret! Når du har vunnet en kamp forvandles bilen til Bumblebees robotmodus før den hopper inn i en tilfeldig feiringsanimasjon.

Det er også flere ting som gir Transformers-smak til spillet, blant annet spillersangen "Transformers Theme" og en Optimus Prime-måleksplosjon.

HQ
Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content