Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Rocket League-mesterskapet er tilbake i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke lenge siden FlipSid3 Tactics kunne feire at de vant sesong to av Rocket League Championship Series, men allerede kan utvikler Psyonix annonsere at RLCS skal starte sin tredje sesong i mars.

Denne sesongen vil inkludere spillere fra Oceania for første gang, og sammen med spillere fra Nord-Amerika og Europa skal de kjempe om premiepotten på 300 000 dollar, eller 2,5 millioner kroner. Dette er den høyeste premiepotten i spillets historie.

Du kan melde deg på den åpne kvalifiseringen her, som starter i dag, og når dette er ferdig vil åtte lag fra hver region gå videre til League Play.

Første sending fra sesongen kommer 11. mars kan ses på spillets Twitch-kanal, med finalen i den åpne kvalifiseringen i Nord-Amerika. Dagen etter fortsetter moroa med tilsvarende finale for Europa.

Skal du prøve deg på den tredje sesongen, eller nøyer du deg med å se på?

HQ
Rocket League
Photo: Psyonix

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content