Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rocksmith

Rocksmith utsettes

Én måned ekstra ventetid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du musikkprosjektet til Ubisoft ved navn Rocksmith? Spillet som skal overgå både Guitar Hero og Rock Band ved å la oss bruke ekte gitarer i stedet for plastikkinstrumentene.

Dette prosjektet er fremdeles under utvikling, men det kan virke som det var mer utfordrende å sette sammen spillet enn først antatt. Ubisoft har nemlig meldt at ivrige gitarister må belage seg på én måned ekstra ventetida, da spillet blir litt forsinket.

Den opprinnelige slippdatoen var 14. september, den nye er 12. oktober. Plattformene er fremdeles Playstation 3, Xbox 360 og PC.

Rocksmith

Relaterte tekster

RocksmithScore

Rocksmith

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Si farvel til plastgitarene, Rocksmith spiller på ekte strenger. Morten har rocket seg frem til en karakter på et noe annerledes musikkspill...

1
Rocksmith

Rocksmith

FORSPILL. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Lyst til å lære deg gitar? Ubisoft kunne tenke seg å hjelpe til. Vi har smugkikket på gitarsimulatoren Rocksmith...Loading next content