Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Rockstar Games anerkjenner sikkerhetsbrudd i Grand Theft Auto Online

En rekke spillere opplever at kontoprogresjonen deres blir reversert, og at de kan ikke bli med i spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at bevis ble oppdaget om et potensielt sikkerhetsbrudd i GTA Online, har Rockstar gitt ut en uttalelse på sin offisielle Twitter-konto som anerkjenner problemene og lover å fikse dem i en kommende oppdatering.

Bruddet, som rapportert av den Rockstar-fokuserte kontoen Tez2, vil tillate en modder å ta bort en annen brukers penger i spillet, rangeringen og tilbakestille kontoens progresjon helt.


Dette ligner spesielt på sikkerhetsbruddene som ble funnet i Dark Souls-spillene nylig, noe som resulterte i at serverne ble tatt offline i mange måneder.

Inntil Rockstar ruller ut sin nye oppdatering for GTA Online, anbefaler mange at du rett og slett ikke bør logge på spillet. Selvfølgelig blir ikke alle berørt av disse sikkerhetsbruddene, men noen kan miste hele karakterprogresjonen sin uten mulighet for å gjenopprette den.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content