Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Rockstar overtar Cfx.re, teamet bak de største rollespillmoddene i GTA V

Det ser ut til at denne fanskapte spillmodusen kan komme som et offisielt alternativ i GTA VI i fremtiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar har kunngjort oppkjøpet av Cfx.re, teamet bak FiveM og RedM, to av GTA V og Red Dead Redemption 2s aktive rollespill- og innholdsskapersamfunn.

I det minste noe av æren for GTA V's nåværende helse (og salg) kan tilskrives rollespillmiljøene i GTA Online, der fans oppretter dedikerte servere for å utvikle sine egne historier i Los Santos og følges av millioner av strømmeseere. Det er derfor ikke en uvanlig beslutning at Rockstar har valgt å hente inn teamet med mest erfaring i å skape slike verdener, muligens med tanke på å tilby det som en ekstra spillmodus i GTA VI, som er sterkt antydet å komme ut tidlig i 2025.

Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content