Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Rogue forlater konkurransesporten Rainbow Six

etter seks år i esport.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rogue Rainbow Six har fått en liten oppblomstring i det siste, etter at esportsorganisasjonen i praksis ble lagt ned i forbindelse med overgangen til et nytt morselskap. Denne tilbakekomsten vil imidlertid ikke bli sett overalt, da Rogue har uttalt at det formelt forlater det konkurransedyktige Rainbow Six rommet.

"Etter 6 år har vår Rainbow Six-reise kommet til en slutt. I dag forlater vi R6-konkurranseområdet.

Takk til @Ubisoft og alle som har bidratt til dette utrolige kapittelet på scenen eller bak skjermen".

Tidligere var Rogue et ganske formidabelt navn i R6-rommet, ettersom laget deltok og kom til finalen i flere store arrangementer, inkludert 2018 Six Invitational. Høydepunktet var trolig i 2022, da laget vant Berlin Major etter å ha slått FaZe Clan og dro hjem med 200 000 dollar i premiepenger.

Med denne avgjørelsen i bakhodet er hele Rogue sin spillerliste frigitt, noe som betyr at Pascal "cryn" Alouane, Tom "Deapek" Pieksma, Ádám Imre "Hxsti" Hostisóczki, Jack "Jigsaw" Gillies, Leon "LeonGids" Giddens, hovedtrener Tristan "Saethus" Savage og innholdsskaper "Kitty" ikke lenger jobber for laget.

Rainbow Six: Siege
Photo: Rogue

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content