Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Rogue har snappet opp Rocket League-laget til FlyQuest

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportorganisasjonen FlyQuest har kunngjort på Twitter at de ikke lenger kommer til å delta i Rocket League, og avslørte i samme slengen at Wesker, Wonder og AyyJayy har blitt rekruttert av Rogue Gaming, mens PrimeThunder foreløpig er lagløs.

"Very thankful for everything FlyQuest has done for our team and supported us till the end, excited for 2019," sa AyyJayy på Twitter.

FlyQuest oppga ingen grunn for avgjørelsen sin, men det er hyggelig å se at så mange av spillerne har funnet et nytt hjem allerede.

Tror du Rogue kan gjøre det bra i Rocket League. Og hvor tror du PrimeThunder kommer til å ende opp?

Rocket League
Photo: Rogue

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...

0
Batmobile inntar Rocket League

Batmobile inntar Rocket League

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Batman har premiere i dag og introduserer en helt ny Batman - hvilket innebærer at han også har med seg en ny kjerre. Denne gangen er det en oppgradert klassisk...Loading next content