Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
ESPORTSTEKST - SPONSET INNHOLD

Runde 3 av tredje sesong av Nordens største CS:GO-turnering er i gang!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Sesong 3 av Nordens største Counter-Strike: Global Offensive-turnering har gått av stabelen!

HQ

Lagene skal nå konkurrere mot hverandre i en uke før runde 3 avgjøres, og etter de skal førsteplassen i de fire laveste divisjonene kjempe mot hverandre i Wildcard Playoff - vinnerne av Wildcard rykker direkte opp i første divisjon av neste sesong.

De fire beste lagene i 1. divisjon skal også kjempe i Playoffs, men her skal de kjempe om to finaleplasser.

Hele turneringen vil bli avgjort med en livestream av finalekampen fra 1. divisjon den 14. desember, hvor vi finner ut av hvilket lag som drar avsted med førsteplassen på 19.000 NOK, og hvem som tar andreplassen på 9.500 NOK.

Under turneringen vil kampene som blir spilt på Gamereactors egne servere komme opp på hjemmesiden, så alle kan følge med. Utover det vil det komme ukentlige esportprogrammer med oppdateringer om turneringen og stillingene.

Du kan følge med på turneringssiden her.

Vi ønsker deg og alle lag lykke til!

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content