Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Torchlight II

Runic forsinker Torchlight II

Forventet lansering i sommer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Runic Games' Torchlight II er blant de mest etterlengtede titlene i år, men nå later det til at storspillet blir forsinket. Spillet hadde en forventet lansering i vår, men nå viser det seg at de satser på en sommerlansering i stedet.

Forsinkelsen skyldes utviklerens gjenoppliving av det første Torchlight, som slippes til Xbox Live Arcade den 9. mars. Runic-sjef Max Schafer forklarte også at forandringene de har gjort i Xbox Live Arcade-versjonen vil bli å finne i oppfølgeren.

Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II

Relaterte tekster

3
Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

Runic Games stiller med en flerspillerbasert oppfølger til det populære rollespillet. Vi har satt karakter på Torchlight II...

0
To av Runic Games-grunnleggerne går av

To av Runic Games-grunnleggerne går av

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I et innlegg på Runic Games' forum (Torchlight) skriver to to av grunnleggerne bak studioet, Travis Baldtree og Erich Schaefer, at de skal forlate utvikleren. Baldtree,...Loading next content