Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rust

Rust: Console Edition kommer i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rust ble originalt sluppet til PC tilbake i 2014, og siden har det vært spekulasjon om hvorvidt det etter hvert ville komme til konsollene. For en stund siden ble det endelig offisielt, men utviklingen har tatt lenger tid enn først forventet, og spillet har som resultat blitt forsinket flere ganger.

Men nå tyder alt på at det endelig er klart. Via en pressemelding har utvikler Double Eleven og Facepunch Studios bekreftet at konsollversjonen slippes den 21. mai.

Det kommer også en fysisk utgave ved navn Day One Edition, som kan fås hos utvalgte forhandlere. Denne utgaven har Future Weapons Pack og Tools Pack.

Spillet slippes til PS4 og Xbox One.

HQ
Rust

Relaterte tekster

1
Rust har fått en offisiell app

Rust har fått en offisiell app

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Om du er stor fan av Rust kan du nå fordype deg enda mer ved å laste ned den offisielle og rykende ferske appen Rust+. Den finnes til både Android og iOS og hjelper deg...Loading next content