Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

Rykte: AEW: Fight Forever lanseres i slutten av neste måned

En fransk forhandler ser ut til å ha avslørt en potensiell utgivelsesdato.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste at AEW: Fight Forever ikke var så langt unna med tanke på at Xbox Achievements nylig ble lekket og spillets ESRB-vurdering ble offentliggjort flere måneder før det. Til tross for at alle tegn peker mot en premiere ganske snart for pro-wrestling-tittelen har vi fortsatt ikke en fast utgivelsesdato, men det virker som en fransk forhandler har tatt seg av dette problemet.

I løpet av helgen la Just for Games datoen 27. juni til AEW: Fight Forever sin produktside. Dette er en tirsdag, som er en vanlig dag for spillutgivelser, så det er usannsynlig å være en såkalt placeholder.

Hvis det viser seg å være riktig kan vi sannsynligvis forvente mye informasjon rundt Summer Game Fest den 8. juni eller allerede i PlayStation Showcase på onsdag.

Foretrekker du AEW eller WWE?

AEW: Fight Forever

Relaterte tekster

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vår wrestlingkonge Johan Vahlström har levert mange suplexer, pile drivers og kjeveslag i massevis, men er ikke kjempefornøyd.Loading next content