Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia II

Rykte: Både Mafia 4 og remaster av Mafia II er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Mafia III var ganske suksessfullt i forhold til salget av eksemplarer, så var det mange som var skuffet over spillet, og siden da har vi heller ikke hør noe som helst fra utvikleren Hangar 13. Dog kan dette snart endre seg, i hvert fall hvis skal tro et nytt rykte.

SegmentNext kan nemlig rapportere at Take-Two nettopp har registrert en rekke varemerker, som får det til å se ut som at to store Mafia-prosjekter er på vei.

Det ene varemerket heter bare "Mafia", og ser ikke ut til å indikere annet enn at et nytt kapittel er underveis. Dog registrerte de også et varemerke for Mafia II på nye konsoller, og registreringen inneholder den originale logoen fra PlayStation 3/Xbox 360-æraen.

Ordet "remastered" inngår ikke, men en slags gjenutgivelse ser ut til å være rett rundt hjørnet.

Mafia II

Relaterte tekster

Mafia IIScore

Mafia II

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Livet som nyfødt gangster i 2K Czechs etterlengtede oppfølger er hardt. Vi har tatt på oss den flotteste dressen og prøvd oss som mafioso på femtitallet. Her skortet det ikke på brylkremen.Loading next content