Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: Begrensede opplag av Radeon VII ved lansering

Vi må nok vente på tredjepartsdesignkortene også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Samtidig som det nye 7nm-kortet med 16GB HBM2 RAM til AMD, Radeon VII er ment som en direkte konkurrent til Nvidia sitt RTX2080, så må vi nok belage oss på begrensede opplag av det nye kortet og ingen tredjepartsdesign når det kommer ut. Det er nok mange som forventet dette allerede, siden akkurat det samme skjedde da AMD lanserte Vega-kortene sine, men er det på grunn av et ønske om å selge mest mulig selv, eller er det en begrenset produksjonskapasitet som har skylden?

Den tyske utgaven av Toms Hardware siterer en "Kinesisk kollega" som skal ha sagt:

"regarding AMD ... the quantity of Radeon VII is strictly limited ... not sure if AMD will open AIB to have an own design later"

Så det kan være at det ikke finnes nok HBM2-minne til alle, eller at produksjonen av 7nm-prosessorer tar opp for mange ressurser.

Men én ting er sikkert: Begrensninger på det nye grafikkortet ditt er ikke det du vil ha når du entrer ringen mot en motstander med en sterk markedsandel.

Rykte: Begrensede opplag av Radeon VII ved lansering


Loading next content