Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Rykte: Conan er en gjestekarakter i Mortal Kombat 1

Peacemaker og Homelander ryktes også å bli med på moroa.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mortal Kombat 1 ble avslørt før planlagt i forrige uke, men selv om spillet ikke er offentliggjort enda fortsetter lekkasjer å gi oss mer informasjon. De siste dagene har vi hørt snakk om at både Peacemaker og Homelander vil være spillbare gjestekarakterer, men de blir visst ikke de eneste muskelbuntene.

Windows Central-redaktøren Jez Corden sier i den nyeste episoden av Xbox Two-podcasten at den cimmeriske barbaren Conan også vil dukke opp i Mortal Kombat 1. Med tanke på at den offisielle avdukingen nærmer seg trenger vi ikke å vente lenge på å se om det er Arnold Schwarzeneggers tolkning av karakteren som skal slåss mot Scorpion, Raiden og kompani.

Hvordan høres Conan i Mortal Kombat 1 ut for deg?

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content