Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Rykte: Crysis 1 til konsoll?

PC-klassiker til PS3 og Xbox 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Crysis 2 ble lansert for både PC og konsoll har forgjengeren vært forbeholdt de med mus og tastatur (og en heftig maskin). Nå kan det imidlertid se ut som det originale Crysis er på vei til konsollene.

Som meldt av Ign skal nemlig Xbox 360- og Playstation 3-versjoner av Crysis ha blitt vurdert av det amerikanske sensurvesenet ESRB.

Dette er normal en sterk indikasjon på at nye versjoner er under utvikling, selv om utvikler Crytek etter hva vi vet ikke har annonsert eller bekreftet noen nye versjoner.

Når det gjelder ESRBs vurdering ble den tilsvarende vurderingen av PC-versjonen fra 2007, og satt til 17 år. Utvidelsen Crysis Warhead er fortsatt listet opp som kun for PC.

Crysis
Det første Crysis ble hyllet for sin fantastiske grafikk og teknikk, og blir den dag idag fortsatt brukt til å teste ytelsen til krafige PCer.

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...Loading next content