Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Rykte: Dette er hvor lang tid det tar å fullføre Hogwarts Legacy

Det virker som at det blir et ganske langt eventyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er mindre enn en måned igjen til utgivelsen av det etterlengtede Hogwarts Legacy, hvor vi endelig får frie tøyler i J.K. Rowlings magiske verden. Etter alt å dømme er det mye å gjøre på Galtvort, så vi bør forvente en ganske saftig spilletid.

Ifølge en ikke navngitt "insider", den samme som angivelig lekket Hogwarts Legacy-kunstboken, kan vi forvente å tilbringe mange timer på den magiske skolen.

Vedkommende hevder det tar rundt 35 timer hvis du bare velger å gå rett gjennom historien og minst 70 timer hvis du også gjør alle sideoppdragene og leter etter alle samleobjektene. For eksempel skal det å låse opp Avada Kedavra-forbannelsen via et sideoppdrag skje sent i spillet, så alle som håper å gå berserk med tryllestaven på sine rivaler og fiender må vente en god stund på muligheten.

Det er selvfølgelig bare et rykte, men en spilletid på over 70 timer virker absolutt ikke urimelig. Vi finner det ut selv den 10. februar når Hogwarts Legacy endelig slippes.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content