Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Rykte: Dragon Age 4 dropper forrige generasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet fortsatt nesten ingenting om det kommende Dragon Age 4, som har vært under utvikling hos Bioware i minst tre år nå. Forhåpentligvis får vi noen skikkelige livstegn snart, men nå har vi kanskje fått litt mer informasjon takket være LinkedIn.

Det viser seg at profilen for Counterplay Games' "game director" Daniel Nordlander, som tidligere jobbet på Bioware med Dragon Age 4, kun lister spillet til PC, PlayStation 5 og Xbox Series. Dette støttes ytterligere av GamesBeat-redaktøren Jeff Grubb som skriver:

"I've also separately confirmed that EA is planning the game only for the new-gen systems."

Dette er ingen offisiell bekreftelse, men det er likevel to greie kilder som peker i samme retning. Har du hatt planer om å spille dette på forrige generasjon?

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over fire år har gått siden Bioware endelig bekreftet at de lager et nytt Dragon Age-spill, men det ble etter hvert tydelig at prosjektet hadde store problemer. Dette...Loading next content