Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Rykte: ESL skal ha en Major CS:GO-turnering neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kampen om å få avholde en av de populære Major-turneringene er noe flere store selskaper ønsker å vinne, og nå virker det som om ESL virkelig har slått gått fra seg.

Kilder Dbltap har snakket med hevder nemlig at ESL vil organisere en av Major-turneringene for Counter-Strike: Global Offensive neste år. Uheldigvis kan de ikke si noe spesifikt om hvor og når turneringen vil være, men det skal være mulighet for at den starter i februar og avsluttes i mars. Kildene har også hørt snakk om at alt vil foregå i Katowice, samt at IEM Katowice skal ha mistet rettighetene til å streame ESL One-eventer på Facebook.

Tiden får vise om ryktene stemmer, for det er flere turneringer før den tid. Blant annet har vi Faceit Major i London om to måneder, og kanskje hører vi mer da.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content