Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Rykte: Et nytt God of War-spill er under utvikling

Sony Santa Monica er på jakt etter en kampdesigner med erfaring fra de to siste spillene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at Sony Santa Monica allerede jobber med et nytt God of War-spill. I en ny stillingsannonse hvor det søkes etter en kampdesigner, har fansen funnet noen hint som kan tyde på at studioet forbereder seg på en retur til serien.

Selv om det ikke står noe spesifikt om at kampdesigneren skal jobbe med et nytt God of War, nevnes det at kandidaten må ha "kunnskap om God of War (2018) og God of War: Ragnarök (2022)." De skal også jobbe med en ny, uannonsert tittel.

God of War-fans bør være ivrige nå, for det ser ut til at serien ikke er helt ferdig ennå. Kratos' historie så riktignok ut til å ta slutt med God of War: Ragnarök, men det er fortsatt mange retninger franchisen kan ta. Det ser ut til at vi, i hvert fall når det gjelder kamper, kommer til å se på noe som ligner på de to siste spillene også, noe som forklarer hvorfor kandidater trenger erfaring med dem.

Hva ønsker du å se i et nytt God of War-spill?

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content