Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Rykte: Fallen Order-oppfølger heter Star Wars Jedi: Survivor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har visst lenge at Respawn Entertainment jobber på en direkte oppfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order, selv om de ikke formelt har kunngjort spillet. Selv om insider Jeff Grubb mente at det allerede ville komme i år, forventes det nå i 2023, men vi ser i det minste ut til å ha fått vite tittelen.

Han sier nemlig i en nylig episode av hans Grubbsnax-show at spillet kommer til å hete Star Wars Jedi: Survivor. Han sa dog ikke noe mer enn det.

Spillet forventes å bli avslørt formelt under Star Wars Celebration på slutten av måneden, så det tar nok uansett ikke lang tid før vi får vite mer.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterte tekster

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Der The Force Awakens satte filmuniverset på rett spor tar Respawn spilluniverset på riktig vei også ved å blande klassisk Star Wars med Uncharted og Dark Souls.Loading next content