Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 22

Rykte: FIFA 22 slippes snart på EA Play

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uka ble det avslørt at FIFA 22 er et av PlayStation Plus-spillene for mai. Det virker dog som at flere kommer til å få tilgang til spillet uten ekstra kostnad også, ettersom det på Microsoft Store-siden for FIFA 22 nå tydelig står at det inngår i EA Play - noe som innebærer at det også inngår med Game Pass Ultimate.

Men hvis du starter din Xbox for å spille, er ikke tittelen tilgjengelig ennå, og en rimelig gjetning er at noen har trykket på publiseringsknappen litt for tidlig. Vi antar at det legges til i EA Play og Game Pass Ultimate i løpet av de kommende dagene, men inntil en offisiell bekreftelse faktisk kommer er dette bare et rykte.

FIFA 22

Takk, Idle Sloth

Relaterte tekster

0
FIFA 22Score

FIFA 22

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Årets FIFA-spill er endelig ute, og Daniel har tatt en tur på fotballbanen for å sjekke om blant annet Hypermotion-motoren står til hypen i forkant av utgivelse.Loading next content