Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Rykte: Halo-nyversjon neste år

343 Industries første spillprosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om vi skal tro CVG holder 343 Industries for øyeblikket på med en Halo: Combat Evolved-nyversjon som skal slippes før vi får se snurten av en kronologisk oppfølger til Halo 3. Ifølge kilden deres foreligger det stor sjanse for at Halo: Reach-grafikkmotoren blir tatt i bruk og at spillet slippes i forbindelse med tiårjubileumet neste år.

Den britiske Xbox-sjefen Stephen McGill ble konfrontert med ryktene og svarte som så:

- Det virker som en god idé. Jeg tror mange spillere vil synes det er morsomt å besøke gamle spill på nytt, og jeg tror det samme gjelder utviklere.

Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content