Norsk
Gamereactor
nyheter
Senua's Saga: Hellblade II

Rykte: Her er hva Xbox har stilt opp etter Starfield

Senua's Sacrifice: Hellblade II og Avowed ser ut til å være de nærmeste spillene til ferdigstillelse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet alle hva som kommer når det gjelder Xbox-utgivelser for første halvår i år. Redfall og Starfield er fremst i rekken, men etter utgivelsen av disse to etterlengtede titlene, lurer spillere på hva som kommer etter.

VGC-podcasten forsøkte Andy Robinson å prøve å svare på hva som kommer etter Starfield for Xbox. Ifølge Robinson er Senua's Sacrifice: Hellblade II og Obsidians RPG Avowed de nærmeste spillene.

Andre Xbox-spill som Fable, Perfect Dark og Everwild er fortsatt et stykke unna ifølge Robinson. "Fable er fortsatt milevis unna. Perfect Dark er ikke i nærheten. Everwild er ikke i nærheten, sier Robinson. - Det er lett å føle empati med Xbox-fansen, for dette må være så frustrerende for dem også. Alt ser så bra ut på papiret, og spillene er bare ikke helt klare ennå.

Til tross for de noe positive nyhetene rundt Fable i det siste, ser det ut til at vi fortsatt kommer til å vente en stund for å se hva Playground Games har snekret sammen for oss. Men Senua's Sacrifice: Hellblade II og Avowed kan meget vel bidra til å gjøre ventetiden på Xboxs andre store utgivelser verdt det.

Senua's Saga: Hellblade II

Relaterte tekster



Loading next content