Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: James Cameron ønsker å gi ut en ni timer lang versjon av Avatar 3

Håper det ikke er like mye vann i denne, for da trenger vi virkelig tissepauser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

James Camerons Avatar-oppfølger har gjort det bra på kinoer rundt om i verden.Ekstremt bra. I skrivende stund har Avatar: The Way of Water klart å klatre opp til tredjeplass blant de mest innbringende filmene i historien, og dette har åpenbart gitt regissøren mye selvtillit når det gjelder de planlagte oppfølgerne.

Nå går det rykter om at den tredje Avatar-filmen får en ni timer lang spesialversjon, eksklusivt for Disney+ etter at den har hatt sin tur på kino. Denne rapporten kommer fra <a href=""https://movieweb.com/avatar-3-9-hour-cut-rumored-for-release-as-limited-series-on-disney/"" target=""_blank"">MovieWeb< /a> som hevder at Cameron sa at oppfølgeren vil bryte alle tidligere rekorder når det gjelder visuelle effekter og historiefortelling. Premieredatoen for Avatar 3 er allerede spikret til 20. desember 2024, så denne ni timer lange spesialversjonen vil først bli relevant en gang i 2025.

Gleder du deg til mer Avatar?

Rykte: James Cameron ønsker å gi ut en ni timer lang versjon av Avatar 3


Loading next content