Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Rykte: Kan et nytt Zelda-spill være nærmere enn vi tror?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke lenger siden enn i fjor at vi fikk The Legend of Zelda: Breath of the Wild, som ble mottatt med dundrende applaus og solgte relativt bra.
Med tanke på at Nintendo vanligvis bruker rundt fire år på hvert Zelda-spill (ikke medregnet håndholdte utgaver eller spin-offs), så er det ikke urimelig å forvente at vi må vente litt før vi får det neste kapittelet i sagaen. Nå derimot hevder Game Informers redaktør Imran Khan at vi kanskje ikke trenger å smøre oss med veldig mye tålmodighet.

I den nyeste podcast-episoden deres, GI Show sa han dette om når vi kan vente ett nytt Zelda-spill:

"I was just thinking what I should say about that. The next Zelda will probably be sooner than we think...I will talk to you guys off camera about stuff."

Og da dette ble fulgt opp med et spørsmål om det er et multiplayer-spill i vente eller noe lagd av folkene bak Triforce Heroes sa han:

"Um, not exactly."

Hva dette egentlig betyr må vi nok bare vente og se, men The Game Awards er rett rundt hjørnet så kanskje vi får se et glimt av Zeldas fremtid den 8. desember?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte teksterLoading next content