Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Sports Superstars

Rykte: Mario Sports Superstars kommer til NX

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen rykter er enklere å tro på enn andre. Vi vet ikke så mye håndfast om NX-konsollen foreløpig, men erfaringsmessig har Nintendo vært svake for å slippe samlepakker med lettbeinte sportsspill til maskinene sine ved lanseringen.

Derfor kan det så absolutt hende at den franske journalisten kjent som Nico.A på Twitter har rett i påstandene om en NX-versjon av Mario Sports Superstars. Da My Nintendo News hevdet at utvikler Camelot jobber med både golf og tennis til det nye Mario-sportsspillet, var han nemlig klinkende klar.

- More sports are coming and a NX version for sure ;)

Hva som gjør han så sikker er imidlertid uvisst. For ordens skyld, Mario Sports Superstars er foreløpig kun offisielt annonsert til 3DS, og vi venter fortsatt på den formelle annonseringen av NX. Her i Gamereactor synes vi ventetiden har vært lang nok nå.

Mario Sports Superstars

Relaterte tekster

1
Mario Sports SuperstarsScore

Mario Sports Superstars

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Nok en gang er Mario og gjengen i det sportslige hjørnet, men Mario Sports Superstars setter nok ingen verdensrekorder med det første...

2
Mario Sports Superstars kommer i mars

Mario Sports Superstars kommer i mars

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nintendo har selvsagt fokusert mest på Switch i det siste, men 3DS er langt fra død. Om kort tid kommer både Poochy & Yoshi's Woolly World og Dragon Ball Fusions. Nå vet...Loading next content